Cabinetul de Avocat “Gabriela Amzi”
acorda servicii de reprezentare si asistare in fata instantelor judecatoresti din Bucuresti si din tara, in prima instanta cat si in fazele de apel si recurs.

b

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

Cabinetul de Avocat „Gabriela Amzi” asigură servicii de consultanță juridică persoanelor fizice și societaților comerciale, având la bază experiența îndelungată în diverse domenii de activitate.

Cu ajutorul nostru, veți putea găsi soluția cea mai avantajoasă pentru problemele dumneavoastră, într-un timp redus și cu costuri minime.

Cabinetul de Avocat “Gabriela Amzi” oferă servicii de asistentă juridică și reprezentare pentru înregistrările efectuate în Registrul Comerțului, în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor;  obținerea avizelor și autorizațiilor de funcționare; înregistrările efectuate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci sau Oficiul Român pentru Imigrări, precum și în fața oricăror instituții și autorități ale Statului.

Cabinetul de Avocat “Gabriela Amzi” acordă servicii de consultanță juridică la încheierea oricărui tip de contract precum și pe parcursul desfășurarii acestora.

Cabinetul de Avocat “Gabriela Amzi”